Que fem?

Estem fent un món millor, uneix-t'hi!

DIFUSIÓ

 

Col·laboració amb més de 20 entitats com Fundació Arrels, La Fageda, SOS Refugiados, Africa Stop Malaria, Eventos con Alma... i persones tan inspiradores com Miquel Pucurull, Emma Roca, Noe Gaya i Jorge Cuervo.

 

Próximament hotels Axel, Triodos Bank, Casa Mantay i molts més.

ENTREVISTES

 

Nombrosos mitjans s'han fet ressò de la nostra tasca dintre de l'emprenedoria i el youtube:

 

 

 

 

RADIO

 

Col·laboració mensual en el programa El Mirall de Radio Sant Feliu amb la secció BonDiaMon. Omplim les ones radiofoniques de bones notícies i de propostes per a que l'audiència s'involucri i és posi mans a la feina a fer del món un lloc millor.

 

TALLERS D'INNOVACIÓ SOCIAL

 

Tallers sobre com difondre els teus projectes a través del Youtube. Com enfocar-ho, quines són les normes del Youtube i com potenciar la teva marca personal.

 

 

 

#Tallers

 

Tallers de producció, edició i postproducció de videos de youtube social. Temàris adaptats per a cada grup d'alumnes. Casos pràctics per ajudar a visualitzar entitats sense ànim de lucre locals e internacionals. Conceptes bàsics de posicionament i difusió a través de xarxes socials.

 

 

#Conferències

 

Xerrades en escoles per alumnes d'ESO i batxillerat sobre l'ús de Youtube i com ser youtuber d'una forma segura i responsable.