Equip

Noemí FusterMicrobiologa i emprenedora. Fundadora de BonDiaMon i de l'ONG Àfrica, Stop Malària. Col·labora activament amb un diferents ONGs  (Arrels Fundació, Fundació Kalilu Jammeh, etc).

Amb experiència en l'àmbit de gestió, contingut i producció. Cara visible de BonDiaMon, des de fa més d'un any amb el seu canal de youtube  que dóna cabuda i difusió a diferents organitzacions sense ànim de lucre, fundacions i activitats que aporten un grau de col·laboració social desde un enfocament entusiasta i positiu.


Ari FolgueiraFreelance audiovisual, membre de l'equip de l'ONG Camins solidaris, col·laboradora activament amb ONGs com Àfrica Stop Malària o Fundació Kalilu Jammeh. Realitzadora i editora habitual de BonDiaMon i responsable en el departament audiovisual i de disseny gràfic de l'ONG de Camins Solidaris.

Amb una gran experiència i bagatge en la creació, enregistrament i edició de projectes audiovisuals, així com en projectes fotogràfics.

Aitor AcordagoitiaFreelance audiovisual, creador de contingut social crític i membre de l'equip de BonDiaMon, ha col·laboradorat amb organitzacions com la Fundació Kalilu Jammeh o CaminsSolidaris.

Col·laborador en projectes de creació de contingut, difusió i producció audiovisual, té un alt bagatge en el sector audiovisual. Especialista en la direcció i edició de projectes audiovisuals, així com en projectes fotogràfics i fotodocumental.