Agenda

Posa't la gorra per els nens i nenes amb càncer


Us espero el dissabte 12 de maig a Port Aventura per donar suport a l'Associació de Familiars

i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Veniu amb mi i no us perdeu aquesta festa tan especial. Podeu comprar les vostres gorres amb entrada a www.posatlagorra.org

Aquest any la farem més grossa i entre tots i totes ajudarem a normalitzar la malaltia donant a conèixer l’existència del càncer infantil.

Vine i participa en el vídeo especial de BonDiaMon :)


Festival benèfic d'Africa, Stop Malaria


Sabies que la ONG Africa, Stop Malaria està batent rècords de mosquiteres? ¿Que cada cop són més els voluntaris que van a cooperar amb ells? Doncs així és, i volen celebrar-ho!

El proper dia 1 de Desembre Africa, Stop Malaria té una proposta per a tu, un festival benèfic organitzat per EHventos que suman i amb la col·laboració de Djumbai i BonDiaMon.

 I no hi ha millor manera de començar a bellugar-nos que sota el ritme de la kora del griot Nino Galissa. Tota una experiència que us transportarà a terres africanes. També tindrem el luxe de ballar amb Planeta Lem, Blind Reverendo, The Tuttos, Karma Heliocentrico Beat y Dj Tas. Però no només això, també participareu en el sorteig d'un cap de setmana en la casa rural de l'Eremita per a 4 persones amb l'obsequi de dues ampolles de vi FICARIA, premiat en la guia de vins de Catalunya.


Que, ens veurem oi? No us perdeu aquesta oportunitat de conèixer la ONG i d'aportar el vostre granet de sorra a la lluita contra la malària.
Una campanya que torna la màgia al Nadal


L'hospital Delfos, la ONG Comparte i la Federació catalana de famílies monoparentals han unit esforços per a crear aquesta campanya tan bonica. Volen aconseguir que tots els nens de famílies monoparentals tinguin un regal el dia de Nadal. Per a fer-ho possible l'hospital Delfos cedeix un espai de la entrada per a rebre les donacions, allà hi trobareu voluntaris de la ONG Comparte i de la Federació catalana de famílies monoparentals que us estaran molt agraïts. Ells que treballen amb infants saben de la necessitat de mantenir aquesta màgia, cada dia, però especialment per Nadal. Anima't a participari, un regal a canvi d'una rialla. Del 4 al 13 de Desembre a l'hospital Delfos.